Secretele unui dreamchart realizabil

Sesiune de lucru pentru freelanceri, soloreprenori și antreprenori, și toți cei dornici de o schimbare în 2024 lucrând în baza propriului dreamchart.

19 Decembrie 

Ce spun cei pe care i-am susținut?

Explorând Drumul Către Succes

 

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că nu îți este nimic străin din ce presupune dezvoltare personală, dreamchart, planificare etc.

Sunt Cerasela Tatu – antreprenor și mindset coach și ajut antreprenorii și liderii să își identifice și să depășească blocajele emoționale, care îi împiedică să delege și crească afacerea prin metoda unică „QuantuMind”.

Te invit la o sesiune de lucru menită să te ajute să-ți stabilești obiectivele, în funcție de valorile tale pentru anul următor, respectiv, să-ți construiești de acum încolo drumul către propriul succes.

Am optat pentru un subiect la care ar trebui să se gândească fiecare dintre noi, mai ales acum pe final de an – „Descoperă secretele unui dreamchart realizabil”

Ce urmează să înveți în timpul sesiunii de lucru cu mine?

Atingerea Obiectivelor: 6 Principii Cheie

Care sunt cele 6 principii pentru atingerea obiectivelor. Vom înțelege de ce putem bifa unele obiective, în timp ce pe altele nu.

Mentalitate și Legi Universale

Vom lucra cu legile Universale dar și cu mentalitatea noastră pentru că, de fapt, acolo ne stă ascunsă autosabotarea și neînțelegerea faptului – și anume de ce obiectivele noastre nu întotdeauna au legătură cu valorile noastre personale.

Diferențele în Atingerea Obiectivelor

Vom înțelege care este diferența dintre noi și restul lumii. Vom analiza studii specifice care evidențiază diferențele între cei ce își ating obiectivele și cei care nu.

Construind Drumul către Vise

Vom învăța să ne facem panoul de vise, planul de acțiune, planificarea planului de acțiune și alinierea cu valorile noastre personale. Avem nevoie de un plan de acțiune ca să putem vizualiza și să vedea dacă ceea ce stă pe dreamchart e acel „al nostru” și ni se potrivește.

Principiile ce Ne Conectează cu Atingerea

Vom merge pe partea emoțională să înțelegem care sunt principiile poate care ne țin „legați” ca să ne putem atinge aceste obiective.

Setarea Obiectivelor cu Inteligență

Vom seta obiective cu ajutorul tehnicii SMART. Întrucât mintea noastră are nevoie ca totul să fie specific, ea cere să-i dai indicatoare de drum pentru a avea o claritate a imaginii de ansamblu.

Flexibilitate și Focalizare

Vom învăța ce înseamnă flexibilitate și focalizare. Doar învățând să fim flexibili, ne vom adapta și să concentra pe obiectivele stabilite. Și mai ales vom învăța cum să rămânem focusați pe anumite obiective.

Secretul Revizuirii

Și încă un mic secret – vom învăța să facem „revizuire” pentru a stabili cu exactitate unde suntem acum și de unde pornim mai departe la drum.

Ce câștigi dacă participi:

Înainte de a explora universul fascinant al setării obiectivelor SMART și beneficiilor aduse de această abordare, să ne oprim pentru un moment și să aducem în prim-plan esența călătoriei noastre împreună.

✅ Setarea obiectivelor SMART pentru o direcție clară în creșterea afacerii tale.

✅ Motivație crescută și angajament consolidat prin obiective măsurabile.

✅ Concentrare și focalizare pe eforturile direcționate către obiective.

✅ Bază pentru evaluarea progresului și a succesului pe termen lung.

✅ Claritate și ușurință în luarea deciziilor pentru afacerea ta și dezvoltarea personală.

 

Bonus: Vom face o sesiune în care vom lucra pe zoom pentru a identifica valorile noastre.

Construiește-ți drumul către succes! Alătură-te sesiunii noastre interactive pe Zoom pentru a-ți stabili obiectivele SMART și a descoperi secretele unei evoluții personale și profesionale de excepție.

Inscrie-te acum și împreună vom face primii pași spre transformarea ta!

Despre Cerasela

Sunt Cerasela Tatu, sunt mama, soție, antreprenor și minset coach. Sunt un om în căutarea sensului vieții, dându-i sens și servind un număr din ce în ce mai mare de oameni să: 

  • își găsească unicitatea, să aibă capacitatea să se cunoască pe ei înșiși fără etichetele societății să se reconecteze la interiorul lor.
  • să se conecteze la interiorul lor și să își aleagă conștient modul în care își trăiesc viața aceasta.
  • să își descopere/definească talentele și să le pună la lucru în comunitate.
  • să găsească echilibrul și să îl integreze
  • să spargă barierele minții.

În munca de coaching:

 

  • susțin oamenii să își găsească și depășească convingerile limitative și credințele preluate de la părinți, bunici, care le limitează prosperitatea.
  • susțin oamenii să își lucreze percepțiile despre traumele din copilărie, abuz, anxietate, depresie sau divorț, eliberând poverile emoționale cărate în spate.
  • susțin oamenii să își descătușeze potențialul uman în scopul maximizării performanțelor.

Certificările mele:

Am terminat facultatea de științe cu specializarea fizică nucleară – Pitești. Apoi am studiat contabilitatea in Belgia in Hasselt și am continuat cu multe formări:

Metoda Demartini

The Values System

Coach sistemic pentru coach individual

Școala de Legi Universale Inspired Life

𝐒𝐄𝐂𝐑𝐄𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐔𝐍𝐔𝐈 𝐃𝐑𝐄𝐀𝐌𝐂𝐇𝐀𝐑𝐓 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐀𝐁𝐈𝐋

„Când înțelegi că nimic nu îți lipsește, întreaga lume îți aparține.”

Lao Zi