The Inner Voice
Program

Programul care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți gestiona emoțiile, a-ți guverna mintea și a aplica Legile Universale în viața ta.

14 Februarie – 17 Aprilie

Ce spun cei pe care i-am susținut?

Este pentru tine?

Trăiești într-o rutină zilnică în care faci același lucru repetitiv, fără a observa o dezvoltare sau progres semnificativ în viața ta?

Simți că ai un potențial neexploatat, dar ceva te împiedică să-l dezvolți, întrucât ai fost încurajat să te conformezi și să te supui așteptărilor altora?

Îți dai seama că trăiești în umbra altora și că nu primești recunoașterea sau aprecierea pe care o meriți pentru eforturile și realizările tale?

Ești „încorsetat” și nu poți să-ți exprimi în mod autentic și liber talentele și interesele tale, deoarece te temi de judecățile sau critica celor din jur?

Te simți prins în circumstanțe care te controlează și nu ai puterea de a-ți construi propria viață și de a-ți manifesta potențialul?

Îți dai seama că, în ciuda eforturilor tale constante, nu reușești să-ți atingi obiectivele personale sau profesionale și te simți blocat într-un cerc vicios?

Îți sacrifici propriile nevoi și dorințe în favoarea altora, având senzația că nu poți fi tu însuți și că trebuie să te conformezi?

Experimentezi sentimente de nesiguranță și neputință în ceea ce privește luarea deciziilor și asumarea riscurilor în viață, preferând să rămâi în zona de confort și să eviți schimbările?

Ești dependent de părerea altora și de validarea lor pentru a te simți valorizat și încrezător în tine însuți?

Conștientizezi că, în loc să-ți trăiești viața cu pasiune și satisfacție, ești copleșit de stres, anxietate și frustrare, neputând găsi o cale de a te elibera și a avansa în viață?

Ce obții în cadrul Programului The Inner Voice Programm?

Identificarea Valorilor Personale

Programul te ajută să explorezi și să înțelegi mai profund aspectele interioare ale vieții tale. Să-ți asumi controlul asupra evoluției personale.

Co-Crearea Conștientă

Programul te ajută să conștientizezi că ești co-creatorul propriei realități. El te susține să vezi cum gândurile, emoțiile și acțiunile tale au un impact direct asupra experiențelor personale și profesionale. Procesul îți dă puterea să-ți co-creezi versiunea ta grandioasă.

Oglindirea Percepțiilor

Procesul îți oglindește o perspectivă mai largă asupra realității tale. Te ajută să vezi situația din unghiuri noi, neexplorate, dezvăluind aspecte și însușiri neobservate înainte.

Conștientizarea Puterii Personale

Programul te ajută să-ți identifici controlul asupra propriei vieți. Înțelegi că ai puterea de a influența direcția și calitatea experiențelor tale prin schimbarea percepțiilor personale.

Transformarea Convingerilor Limitative

Programul te susține să-ți conștientizezi și să-ți transformi convingerile  limitative din blocaje în unelte pentru dezvoltare. Aceasta implică schimbarea perspectivei asupra experiențelor din trecut și dezvoltarea capacităților de a vedea lecțiile din fiecare situație

Evoluție și
Creștere

Programul te susține să prelucrezi experiențele tale trecute, dureroase, cât și atașamentele din perspectiva evoluției și creșterii. Te ajută să vezi și să înțelegi scopul experiențelor și să le folosești constructiv în remodelarea vieții.

Reconectarea Autentică cu Sinele Tău

Programul te ghidează în autocunoașterea profundă și reînnoirea legăturii cu tine însuți. Înțelegi că în interiorul tău se ascunde puterea de a-ți găsi propriul adevăr și de a te iubi așa cum ești.

Aspecte
interioare

Programul te ajută să explorezi și să înțelegi mai profund aspectele interioare ale vieții tale. Să-ți asumi controlul asupra propriei evoluții personale.

The Inner Voice Program

Este un proces transformator care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți gestiona emoțiile, a-ți guverna mintea și a aplica legile universale în viața ta.

✅ Prin participarea la acest program, vei obține o înțelegere mai profundă a vieții și a propriei tale ființe. Vei descoperi motivele care stau la baza comportamentelor tale, reacțiilor și deciziilor, oferindu-ți astfel posibilitatea de a lucra asupra lor.

✅ Unul dintre principalele beneficii ale programului constă în abilitatea de a dizolva emoțiile și provocările care te-au ținut blocat în trecut. Îți vei crește stima de sine și vei găsi ordinea și sensul experiențelor din viața ta, oferindu-ți, astfel, posibilitatea de a te elibera și a crește exponențial.

✅ Pe lângă lucrul asupra ta, programul te va învăța să stabilești relații sănătoase în familie și în sfera socială. Vei dezvolta reziliența și vei lucra asupra frustrărilor, resentimentelor durerilor, transformându-le în unelte de creștere și învățare.

Simți că programul The Inner Voice Program este pentru tine?

Cum funcționează?

👉 Programul The Inner Voice Program va începe pe data de 21 septembrie și se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni, cu întâlniri săptămânale a câte 2 ore și jumătate, pe zoom, în cadrul unui grup format din 20 de participanți.

👉 Fiecare sesiune are o structură bine definită și se concentrează pe lucrul direct cu metoda Demartini, garantând astfel rezultate tangibile și durabile.

👉 Prima întâlnire a programului este dedicată explorării valorilor și nevoilor tale personale. Vei avea ocazia să cunoști ceilalți participanți și să formați perechi de lucru, oferindu-ți un suport valoros pe parcursul procesului.

👉 În săptămânile următoare vei explora și vei lucra asupra relației tale cu părinții, trăsăturilor disprețuite și admirate. Vei învăța tehnici și exerciții practice, care îți vor aduce ordine și echilibru atât în viața ta emoțională, cât și în viața ta fizică.

👉 Indiferent de provocările pe care le-ai întâmpinat în trecut sau de pierderile pe care le-ai suferit, programul îți oferă un spațiu sigur în care poți crește, învăța și transforma în mod autentic și durabil viața ta.

Îți dorești să începi să trăiești viața la care visezi și pe care o meriți?

Sunt aici să te ghidez.

Te invit să faci primul pas către TRANSFORMAREA ta. Alătură-te nouă în această călătorie de DESCOPERIRE și CREȘTERE. Asumă-ți RESPONSABILITATEA pentru propria ta viață și exprimă-ți POTENȚIALUL la maxim.

General

(poți plăti și în 2 tranșe)

980€

Participare în cadrul celor 9 sesiuni de grup

Acces la înregistrările sesiunilor

Acces la comunitatea WhatsApp

Support pe WhatsApp

 

VIP

(poți plăti și în 2 tranșe)

1250€

2 Ședințe 1:1 în privat

Participare în cadrul celor 9 sesiuni de grup

Acces la înregistrările sesiunilor

Acces la comunitatea WhatsApp

Support pe WhatsApp

Despre Cerasela

Sunt Cerasela Tatu, sunt mama, soție, antreprenor și minset coach. Sunt un om în căutarea sensului vieții, dându-i sens și servind un număr din ce în ce mai mare de oameni să: 

  • își găsească unicitatea, să aibă capacitatea să se cunoască pe ei înșiși fără etichetele societății să se reconecteze la interiorul lor.
  • să se conecteze la interiorul lor și să își aleagă conștient modul în care își trăiesc viața aceasta.
  • să își descopere/definească talentele și să le pună la lucru în comunitate.
  • să găsească echilibrul și să îl integreze
  • să spargă barierele minții.

În munca de coaching:

 

  • susțin oamenii să își găsească și depășească convingerile limitative și credințele preluate de la părinți, bunici, care le limitează prosperitatea.
  • susțin oamenii să își lucreze percepțiile despre traumele din copilărie, abuz, anxietate, depresie sau divorț, eliberând poverile emoționale cărate în spate.
  • susțin oamenii să își descătușeze potențialul uman în scopul maximizării performanțelor.

Certificările mele:

Am terminat facultatea de științe cu specializarea fizică nucleară – Pitești. Apoi am studiat contabilitatea in Belgia in Hasselt și am continuat cu multe formări:

Metoda Demartini

The Values System

Coach sistemic pentru coach individual

Școala de Legi Universale Inspired Life

The Inner Voice Program

„Când înțelegi că nimic nu îți lipsește, întreaga lume îți aparține.”

Lao Zi