The Inner Voice
Program

Programul care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți gestiona emoțiile, a-ți guverna mintea și a aplica Legile Universale în viața ta.

14 Februarie – 17 Aprilie

Ești în căutarea unei schimbări profunde în viața ta?

Indiferent dacă ești antreprenor, profesionist sau pur și simplu cineva care simte că viața actuală nu reflectă cine ești cu adevărat sau ce poți deveni, te afli în locul potrivit. Poate că te dedici creșterii continue și dezvoltării personale și profesionale, dar simți că ceva te reține. 

Nu sunt doar „blocaje” obișnuite, ci mai degrabă o incapacitate de a-ți conștientiza obiectiv modul în care îți filtrezi propria realitate, frustrarea de a nu trăi în conformitate cu valorile tale personale și dificultatea de a acționa conform acestora.

Se poate să te confrunți cu comparații nesfârșite cu cei din jurul tău, fie ei colegi de muncă sau prieteni, și să te lupti cu așteptări nerealiste pe plan financiar, profesional, social sau personal. 

Te afli adesea prins în capcana etichetelor inconștiente și a iluziilor create din propriile așteptări sau goluri existențiale, punând un accent disproporționat pe inteligența cognitivă (IQ) în detrimentul inteligenței emoționale (EQ).

Este frustrant, nu-i așa? Această luptă interioară constantă și sentimentul că nu reușești să te conectezi cu adevăratele tale emoții, să înțelegi și să motivezi pe ceilalți într-un mod care să respecte personalitatea și valorile lor unice.

Poate că îți este greu să-ți controlezi impulsurile și reacțiile, să găsești un echilibru între altruism și empatie, și să îți valorifici puterea individuală. Toate acestea te pot face să te simți captiv într-o realitate care nu îți oferă împlinirea și creșterea la care aspiri.

Dar există o soluție. Am creat The Inner Voice Program special pentru tine – pentru oricine dorește mai mult de la viață și este gata pentru o schimbare.
Programul este conceput să te ghideze prin descoperirea și depășirea barierelor interne care te împiedică să trăiești în conformitate cu valorile tale cele mai profunde.

Vei învăța să îți recunoști și să îți valorifici emoțiile, atât beneficiile cât și dezavantajele lor, să îți controlezi impulsurile și să găsești puterea de a acționa din altruism și empatie.

The Inner Voice Program îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți îmbunătăți inteligența emoțională, pentru a te înțelege mai bine pe tine însuți și pe ceilalți, și pentru a-ți construi o viață care reflectă cu adevărat cine ești și ce valori ai.

Este momentul să faci pasul către creșterea în conștiința umană și să îți deblochezi adevăratul potențial.

CE VEI DESCOPERI ÎN THE INNER VOICE PROGRAM

Acest program este un proces transformator care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți gestiona emoțiile, a-ți guverna mintea și a aplica legile universale în viața ta.

Prin participarea la acest program, vei obține o înțelegere mai profundă a vieții și a propriei tale ființe. Vei descoperi motivele care stau la baza comportamentelor tale, reacțiilor și deciziilor, oferindu-ți astfel posibilitatea de a lucra asupra lor.
Unul dintre principalele beneficii ale programului constă în abilitatea de a dizolva emoțiile și provocările care te-au ținut blocat în trecut.
Îți vei crește stima de sine și vei găsi ordinea și sensul experiențelor din viața ta, oferindu-ți, astfel, posibilitatea de a te elibera și a crește exponențial.
Pe lângă lucrul asupra ta, programul te va învăța să stabilești relații sănătoase în familie și în sfera socială. Vei dezvolta reziliența și vei lucra asupra frustrărilor, resentimentelor durerilor, transformându-le în unelte de creștere și învățare.

10

Săptămâni

Ce vom face în mod concret în The Inner Voice Program?

Programul The Inner Voice Program se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni, cu întâlniri săptămânale a câte 2 ore și jumătate, pe zoom, în cadrul unui grup format din 20 de participanți.
Fiecare sesiune are o structură bine definită și se concentrează pe lucrul direct cu metoda Demartini, garantând astfel rezultate tangibile și durabile.
Prima întâlnire a programului este dedicată explorării valorilor și nevoilor tale personale. Vei avea ocazia să cunoști ceilalți participanți și să formați perechi de lucru, oferindu-ți un suport valoros pe parcursul procesului.
În săptămânile următoare vei explora și vei lucra asupra relației tale cu părinții, trăsăturilor disprețuite și admirate. Vei învăța tehnici și exerciții practice, care îți vor aduce ordine și echilibru atât în viața ta emoțională, cât și în viața ta fizică.
Indiferent de provocările pe care le-ai întâmpinat în trecut sau de pierderile pe care le-ai suferit, programul îți oferă un spațiu sigur în care poți crește, învăța și transforma în mod autentic și durabil viața ta.

IMPORTANT: În acest program vei primi 10 sesiuni de Suport & Integrare Personalizată și Suport pe WhatsApp la nivel de grup.

Cele 4 faze principale ale programului THE INNER VOICE 

FAZA

1

Trăsături pentru Acțiuni și Inacțiuni judecate la figura feminină de autoritate (mama sau bunica)

În această etapă a programului, ne concentrăm pe identificarea traumelor legate de figura feminină de autoritate, care au lăsat răni profunde în percepția ta. 

Aceste traume pot proveni din momente când mama sau bunica ta nu au reușit să îți susțină cele trei nevoi psihologice de bază: autonomie/control, competență și nevoia de conectare. 

Această lipsă a susținerii a generat răni emoționale, influențând negativ identitatea ta și capacitatea de afirmare în viață.

Prin parcurgerea acestei faze, vei putea:

   • Elibera greutățile emoționale pe care le-ai purtat ani de zile.
   • Vindeca rănile copilăriei, recâștigându-ți puterea și identitatea.
   • Dezvolta recunoștința și aprecierea pentru experiențele cu autoritatea feminină, recunoscând cum te-au modelat în persoana de astăzi.

FAZA

2

Trăsături pentru Acțiuni și Inacțiuni admirate la figura feminină de autoritate (mama sau bunica)

Aici, abordăm trăsăturile pe care, adesea inconștient, le-ai admirat la autoritatea feminină și cum acestea te-au condus la a te compara cu valorile mamei sau ale figurii feminine de autoritate. Această comparație a dus la dezvoltarea convingerilor limitative care te-au afectat profund în viața de adult.

Prin parcurgerea acestei faze, vei realiza:

   • Descoperirea propriei identități, eliberându-te de comparații și așteptări nerealiste.
   • Recunoașterea și valorificarea puterii și valorilor personale, departe de influența autorității feminine.
   • Eliberarea de iluzii și convingeri limitative, îmbrățișându-ți adevărata esență.

FAZA

3

 Trăsături pentru Acțiuni și Inacțiuni judecate la figura paternă de autoritate (tata sau bunicul)

Concentrându-ne pe relația cu figura paternă, explorăm cum aceasta influențează percepția ta asupra banilor și a stabilității în viață. Această etapă îți oferă șansa de a înțelege și a depăși limitările impuse de relația cu figura paternă, în special legate de finanțe și stabilitate personală.

Prin parcurgerea acestei faze, vei dobândi:

   • O înțelegere profundă a rezilienței tale financiare.
   • Dezvoltarea trăsăturilor masculine esențiale: stabilitate, autonomie, capacitatea de a lua decizii și de a te asuma.

FAZA

4

Trăsături pentru Acțiuni și Inacțiuni admirate la figura paternă de autoritate (tata sau bunicul)

Această etapă se axează pe relația cu figura paternă, adaptând perspectiva în funcție de genul participantului. Scopul este de a te ajuta să recunoști și să valorifici influența tatălui sau a bunicului asupra aspirațiilor și scopului tău în viață.

Prin parcurgerea acestei faze, vei descoperi:

   • Capacitatea interioară de a atinge orice îți propui în viață.
   • Dezvoltarea și clarificarea scopului suprem pentru care ești aici, pe acest Pământ.

Fiecare fază a The Inner Voice Program este concepută pentru a te ghida către o mai bună înțelegere de sine, vindecare și creștere personală, asigurându-te că la finalul programului, te vei simți mai puternic, mai încrezător și mai aliniat cu adevărata ta esență.

Ce obții în cadrul Programului The Inner Voice Programm?

Identificarea Valorilor Personale

Programul te ajută să explorezi și să înțelegi mai profund aspectele interioare ale vieții tale. Să-ți asumi controlul asupra evoluției personale.

Co-Crearea Conștientă

Programul te ajută să conștientizezi că ești co-creatorul propriei realități. El te susține să vezi cum gândurile, emoțiile și acțiunile tale au un impact direct asupra experiențelor personale și profesionale. Procesul îți dă puterea să-ți co-creezi versiunea ta grandioasă.

Oglindirea Percepțiilor

Procesul îți oglindește o perspectivă mai largă asupra realității tale. Te ajută să vezi situația din unghiuri noi, neexplorate, dezvăluind aspecte și însușiri neobservate înainte.

Conștientizarea Puterii Personale

Programul te ajută să-ți identifici controlul asupra propriei vieți. Înțelegi că ai puterea de a influența direcția și calitatea experiențelor tale prin schimbarea percepțiilor personale.

Transformarea Convingerilor Limitative

Programul te susține să-ți conștientizezi și să-ți transformi convingerile  limitative din blocaje în unelte pentru dezvoltare. Aceasta implică schimbarea perspectivei asupra experiențelor din trecut și dezvoltarea capacităților de a vedea lecțiile din fiecare situație

Evoluție și
Creștere

Programul te susține să prelucrezi experiențele tale trecute, dureroase, cât și atașamentele din perspectiva evoluției și creșterii. Te ajută să vezi și să înțelegi scopul experiențelor și să le folosești constructiv în remodelarea vieții.

Reconectarea Autentică cu Sinele Tău

Programul te ghidează în autocunoașterea profundă și reînnoirea legăturii cu tine însuți. Înțelegi că în interiorul tău se ascunde puterea de a-ți găsi propriul adevăr și de a te iubi așa cum ești.

Aspecte
interioare

Programul te ajută să explorezi și să înțelegi mai profund aspectele interioare ale vieții tale. Să-ți asumi controlul asupra propriei evoluții personale.

Cine sunt eu, Cerasela Nae Tatu și cum te pot susține în procesul tău de vindecare și transformare

Sunt Cerasela Tatu, sunt mama, soție, antreprenor și minset coach. Sunt un om în căutarea sensului vieții, dându-i sens și servind un număr din ce în ce mai mare de oameni să: 

 • își găsească unicitatea, să aibă capacitatea să se cunoască pe ei înșiși fără etichetele societății să se reconecteze la interiorul lor.
 • să se conecteze la interiorul lor și să își aleagă conștient modul în care își trăiesc viața aceasta.
 • să își descopere/definească talentele și să le pună la lucru în comunitate.
 • să găsească echilibrul și să îl integreze
 • să spargă barierele minții.

În munca de coaching:

 

 • susțin oamenii să își găsească și depășească convingerile limitative și credințele preluate de la părinți, bunici, care le limitează prosperitatea.
 • susțin oamenii să își lucreze percepțiile despre traumele din copilărie, abuz, anxietate, depresie sau divorț, eliberând poverile emoționale cărate în spate.
 • susțin oamenii să își descătușeze potențialul uman în scopul maximizării performanțelor.

Certificările mele:

Am terminat facultatea de științe cu specializarea fizică nucleară – Pitești. Apoi am studiat contabilitatea in Belgia in Hasselt și am continuat cu multe formări:

Metoda Demartini

The Values System

Coach sistemic pentru coach individual

Școala de Legi Universale Inspired Life

Acest program este pentru tine dacă:

R

Trăiești într-o rutină zilnică în care faci același lucru repetitiv, fără a observa o dezvoltare sau progres semnificativ în viața ta.

R

Simți că ai un potențial neexploatat, dar ceva te împiedică să-l dezvolți, întrucât ai fost încurajat să te conformezi și să te supui așteptărilor altora.

R

Îți dai seama că trăiești în umbra altora și că nu primești recunoașterea sau aprecierea pe care o meriți pentru eforturile și realizările tale.

R

Ești „încorsetat” și nu poți să-ți exprimi în mod autentic și liber talentele și interesele tale, deoarece te temi de judecățile sau critica celor din jur.

R

Te simți prins în circumstanțe care te controlează și nu ai puterea de a-ți construi propria viață și de a-ți manifesta potențialul.

R

Îți sacrifici propriile nevoi și dorințe în favoarea altora, având senzația că nu poți fi tu însuți și că trebuie să te conformezi.

R

Experimentezi sentimente de nesiguranță și neputință în ceea ce privește luarea deciziilor și asumarea riscurilor în viață, preferând să rămâi în zona de confort și să eviți schimbările.

R

Îți dai seama că, în ciuda eforturilor tale constante, nu reușești să-ți atingi obiectivele personale sau profesionale și te simți blocat într-un cerc vicios.

R

Ești dependent de părerea altora și de validarea lor pentru a te simți valorizat și încrezător în tine însuți.

R

Conștientizezi că, în loc să-ți trăiești viața cu pasiune și satisfacție, ești copleșit de stres, anxietate și frustrare, neputând găsi o cale de a te elibera și a avansa în viață.

Acest program NU este pentru tine dacă:

Q

Nu ești duspus/ă să te implici și aplici ceea ce vom face în program pentru a vedea transformarea

Q

Nu ești conștient de impactul traumelor în viața ta.

Q

Nu ești gata să lucrezi într-un grup de oameni și să te deschizi

Q

Crezi că dezvoltarea personală este doar un trend și doar vrei să faci parte din acest trend

Q

Crezi că viața ta este doar o întâmplare și iei lucrurile superficial

Q

Începi acest program și doar îl începi, fără să-l duci la capăt și ajunge să fie un alt program pe care se pune praful

Îți dorești să începi să trăiești viața la care visezi și pe care o meriți?

Sunt aici să te ghidez.

Te invit să faci primul pas către TRANSFORMAREA ta. Alătură-te nouă în această călătorie de DESCOPERIRE și CREȘTERE. Asumă-ți RESPONSABILITATEA pentru propria ta viață și exprimă-ți POTENȚIALUL la maxim.

General

(poți plăti și în 2 tranșe)

980€

Participare în cadrul celor 9 sesiuni de grup

Acces la înregistrările sesiunilor

Acces la comunitatea WhatsApp

Support pe WhatsApp

 

VIP

(poți plăti și în 2 tranșe)

1250€

2 Ședințe 1:1 în privat

Participare în cadrul celor 9 sesiuni de grup

Acces la înregistrările sesiunilor

Acces la comunitatea WhatsApp

Support pe WhatsApp

The Inner Voice Program

„Când înțelegi că nimic nu îți lipsește, întreaga lume îți aparține.”

Lao Zi