Atitudinea și altitudinea

🫂Atitudinea și altitudinea sunt „cuvinte surori” dacă știi să le pui în valoare, să scoți esența din fiecare moment și din fiecare conștientizare pe care o ai.

👩‍💻Deși încă simt un soi de oboseală plăcută, mi-am dorit să scriu azi aici și acum conștientizările zilei de duminică.

Da, duminică a fost una din zilele când am oscilat între atitudine și altitudine în urma (re)întâlnirii cu alte Personalități pe care le respect enorm și cu care mi-a făcut plăcere să împart aceeași scenă.

#AndySzekely este omul care nu contenește să mă uimească. Oricât de multe n-ai cunoaște, știe să provoace acel moment de „aha” legat de antreprenoriat – de la mindset până la cifre și înapoi.

#CălinIepure, mentorul meu în public speaking, tot el sursa mea dar și a celorlalți în crearea celui mai bun elevator pitch, a primei impresii etc. Te ține „în priză” de la primul și până la ultimul cuvânt.

#VioricaRobina, femeia care mi-a deschis ușa către diaspora română din Germania, a venit cu un mesaj puternic motivațional pentru toți cei prezenți – de a face din timp un aliat și nu un dușman. Speachul ei vine din propia experiență, propriile trăiri și conștientizări. E minunată.

Mesajul cu care am urcat eu pe scenă este legat de libertatea emoțională, un subiect la prima vedere extrem de popular și totuși nu suficient adus în viața noastră, de integrare (promit să revin într-o postare separată pentru a povesti detaliat despre acest subiect).

Mulțumiri, pe această cale aduc și lui #EmilHuzum, omul care a pus pe roate acest eveniment și fără de care nu exista acea conexiune între și cu oamenii.

Mulțumiri din suflet organizatorilor pentru dedicare, suflet, implicare și tot confortul de care am dispus. Sunteți extraordinari #Filantropia.

Gândul meu de plecare de la evenimentul de duminică a fost legat de organizarea unui nou eveniment pentru cei din Belgia.

Am rămas surprinsă 😀 să aflu că majoritatea au rămas surprinși să afle că eu sunt stabilită aici, deci sunt la o proximitate destul de mică de întâlniri și evenimente pentru orice doritor care aspiră spre următorul nivel.

Despre ce ați dori să discutăm la un nou eveniment?

Cu iubire

Cerasela ❤️

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult