Îți dorești să crești financiar?
vrei sa cresti

Îți dorești să crești financiar💰, să pleci pe drumul succesului, să fii antreprenor, dar nu știi de unde să începi?🧐

Încerci din răsputeri să aduni cât mai multe informații📚, muncești mai mult, faci eforturi substanțiale, chiar îți compromiți sănătatea prin privarea orelor de somn, către un scop măreț din viitor?

Visezi, planifici, ai un dream chart – chiar lângă tine pe birou, dar nu vezi încă rezultatele?😕

Vreau să-ți spun că nu eșți singurul… mai sunt încă milioane de oameni în aceeași situație ca tine.😉

Sunt, și au fost milioane de oameni, în această situație.

Fiecare dintre noi trecem în anumite momente din viață prin haos, printr-o stagnare sau înfrânare în procesul acesta numit dezvoltare, cunoaștere, creștere.

Poate că rămâi în continuare cu întrebarea: DE CE ACUM?😦

„Eu nu îmi doresc acum astfel de momente, eu am planuri, am vise, muncesc, am deja afacerea mea…. nu am timp de haos și întrebări.”

Dragul meu, draga mea…

Poate până acum ai atins ce ți-ai propus și totul a decurs așteptărilor și planurilor tale, însă pentru a trece la următorul nivel din viața ta🔝, ai nevoie de noi setări comportamentale, noi seturi de convingeri care să dea sens și viață noului tău stil de a trăi, de a fi.

Iar dacă tu vrei să crești, și sinele tău interior cere să crească.

Sabotorii precum frică, stimă de sine, relațiile – prind o altă conotație, o altă abordare, un alt nivel de trecere, de înțelegere.

👉Frica de eșec sau frica de a nu ști ce îți rezervă viitorul, frica de expunere sau frica de a pierde și ceea ce ai… Te-ai gândit până acum că sunt acolo, înăuntrul tău și trăiesc?

Le-ai cunoscut până în prezent sau le-ai închis sonorul❓

❤️Prima veste bună este că toate au rolul lor, ne servesc în oamenii care suntem astăzi, dar în egală măsură ne țin pe loc în ceea ce vrem să devenim.

❤️Iar a doua veste bună este că fiecare frică poate fi lucrată, identificată și integrată în scopul dezvoltării omului de succes, antreprenor, lider sau visător care îți dorești să devii. Și în egală măsură stima de sine, relațiile și convingerile.

Toate au timpul și nivelul lor de integrare, au momentul oportun.😉

Și dacă nu te-am convins încă de etapele prin care trecem cu toții, vreau să știi numai atât:

„Your life is as good as your mindset…

Take time and reflect…”

Dacă vrei să discutăm mai multe, sau ești hotărât că vrei să treci la următorul nivel, 💬contactează-mă și te voi ajuta cu mare drag.

Cerasela

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult