De ce apar anumite situații toxice?

⁉️De multe ori te întrebi de ce apar anumite situații toxice sau anumite persoane toxice în viața ta?

Și oricât încerci să scapi de acestea, reprimând sau încercând să “fugi” de ele, cumva reapar într-o formă nouă, sau prin situații simulare, își găsesc loc în casa ta.🏡

Și crezi că dacă TU alegi să te îndepărtezi de ele, vei reuși să îți construiește o altfel de viață.

Însă nu se întâmplă atât de simplu. Poate funcționa o perioadă, dar doar o perioadă.

Majoritatea acestor situații percepute negative/toxice au un mesaj pentru tine, vor să îți transmită o lecție.🪜

Când ne oprim – NOI – să vedem ce avem de integrat, care este acea lecție, să lucrăm cu noi, pur și simplu acea percepută toxicitate dispare, se dizolvă.

Și în foarte multe cazuri are legătură cu “partea întunecată “ pe care nu vrem să o acceptăm la noi.🌚

Vrem să fim văzuți doar buni, să lăsam să se vadă doar trăsăturile pe care noi înșine le admirăm la noi și să “ băgăm sub preș” pe cele judecate/ disprețuite.

Dacă de exemplu admirăm la noi că suntem calmi și putem gestiona o situație fără a ne înfuria, fără a exprima furie, ei bine de cele mai multe ori o să atragem situații în viața noastră care să scoată la suprafață FURIA de sub preș ( care oricum este în noi și face parte din noi, dar dorim să o mascăm).

Și așa atragem persoane/ situații care ne provoacă să ne vedem și partea noastră negată.

Când alegem să ne vedem noi singuri trăsăturile disprețuite, să le integrăm ca parte din întreg, pur și simplu – lumea din jurul nostru, Universul🌏 nostru nu ni le mai trimite, astfel putem merge la următorul nivel de dezvoltare.

Asta nu înseamnă că nu vom mai atrage niciodată situații toxice , înseamnă că eu am învățat să integrez și să le văd lecțiile din spate, alegând conștient ca la fiecare nivel de creștere/evoluție să caut mesajul, să văd ce vor să îmi transmită.

Dacă astăzi și tu îți dai seama că ai o luptă de dus, că atragi astfel de situații în viața ta, întreabă-te ce lecții refuzi să vezi, ce nu vrei să integrezi?🌗

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult