De la victimă la femeie puternică și recunoscătoare!

„Înainte să o întâlnesc pe Cerasela, viața mea a început să se destrame. Abia rămăsesem fără job, relația cu partenerul credeam că e aproape terminată, iar deasupra la toate astea, tocmai ce primisem un rezultat conform căruia mă îmbolnăvisem.

Toate aceste arii importante ale vieții (carieră, iubire, sănătate) m-au afectat profund pentru că s-au îmtâmplat toate deodată, toate în aceeași lună.

Fiind in această situație, pentru prima oară în viața mea am ajuns la concluzia că am nevoie de un pic de ajutor din exterior pentru că simțeam că de data aceasta, nu mai am putere să fac față singură.

Problema era că mă simțeam puțin sceptică și stânjenită să mă deschid și să discut cu cineva…

Viața a făcut în așa fel încât Cerasela să apară în calea mea, un coach extraordinar care mi-a arătat o nouă perspectivă a vieții prin tehnicile noi care le aplica pe mine și care mă fascinau.

Așa am ajuns să vorbim despre aceste arii ale vieții în care eu m-am simțit doborâtă și am decis să ne focusăm pe cea care doare cel mai tare.

Momentul care pe mine mă durea cel mai tare a fost cel în care am fost la un control de rutină la doctor. Când am primit rezultatele, țin minte doctorul care stătea pe scaun și îmi vorbea despre următoarele analize și tratamente care le am de efectuat. Nici nu puteam să îl aud bine pentru că lacrimile au început deja să curgă pe obraji și simțeam efectiv că îmi fuge lumea de sub picioare. Eram devastată, era ultima picătură adăugată. Tot ce vedeam era că sunt ”fără job, fără iubire și bolnavă, înainte de sărbătorile de Crăciun.” Și acum mă iau fiori când mă gândesc la acest scenariu care tot îmi rula în minte.

Dar Cerasela, o profesionistă fiind, a știut exact cum să mă ia în așa fel încât situația să se schimbe. La urma urmei, ceea ce gândeam eu era doar o perspectivă, din multe altele.

Nu pot detalia exact exact cum a procedat, dar pot spune că am ajuns la concluzia că în adâncul meu mă simțeam o victimă, așteptam pe cineva din exterior să mă salveze, iar pentru că sunt bolnavă ” eu nu merit să fiu iubită”, așteptând mereu dovezi din exterior să fiu iubită.

Prin metodele Ceraselei, am descoperit că în spatele acestor evenimente traumatice din viața mea, se ascunde super puterea mea, se ascunde o binecuvântare.

Am realizat că în spatele acestor tragedii se află o putere foarte mare. O putere pe care eu o dețin, o putere care mă ajută să mă ridic, doar că nu eram conștientă de ea. În acea mentalitate de victimă, nu puteam să văd că eu sunt capabilă să depășesc aceste momente dificile ale vieții.

Cu ajutorul Ceraselei am putut să văd calea de ieșire, am realizat că merit să fiu iubită, că atunci când simt că am nevoie de iubire, pot să mi-o ofer și singură pentru că sunt o ființă completă și că dețin toate resursele necesare în interior pentru a ieși victorioasă în orice situație.

La final când m-a întrebat Cerasela din nou despre imaginea cu doctorul care-mi vorbea despre pașii următori, am realizat că acum nu-mi mai venea să plâng când vedeam scena cu ochii minții, ci din contră, vedeam doctorul parcă înconjuat de lumină și simțeam că îi sunt recunoscătoare pentru acel moment pentru că m-a ajutat să realizez ce putere extraordinară dețin în interior.

Acum poate nu o să mă credeți, dar este adevărul.

La nici 2 săptămâni după, până în acest moment în care scriu aceste rânduri, am prins deja un proiect important pe partea de freelancer, am primit mai multe oferte de job, am primit și o sumă de bani pentru o parte din analizele care nu mi le permiteam să le fac, iar relația cu partenerul meu s-a îmbunătățit semnificativ. Din momentul în care eu am început să mă iubesc pe mine, toate au început să se așeze în viața mea de la sine.

Totul pleca de la faptul că simțeam că nu merit să fiu iubită, și nici măcar nu eram conștientă de acest fapt. Asta este puterea coachingului.

Cerasela m-a ajutat să devin de la victimă, o femeie puternică, recunoscătoare ce are toate resursele necesare pentru a-și îndeplini misiunea personală. Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc!”

(A. C.)

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult