Talentul tău. 

💡Te-ai întrebat vreodată care este talentul tău și de unde s-a născut?

Ce rol au durerile? Ce creeaza ele în noi?

Acum ceva timp, în discuția cu o clientă dragă mie, am identificat împreună că talentul ei este puterea de a calma/ a da liniște / pace persoanelor din viața ei, din jurul ei. Talentul ei este să fie un liant între oameni, între ei înșiși și emoțiile lor, trăirile lor, să îi susțină să își găsească echilibrul, să se întoarcă la ei înșiși, să se conecteze cu interiorul lor.

❤️Cât de frumoasă poate fi această realizare! Nu-i așa?

Însă pentru a vedea frumosul ei nu a fost un drum ușor, un drum care i-a spus: „Uite, acesta este talentul tău, du-te și servește omenirii cu el.”

Acest talent, acest 💎diamant, a avut nevoie de șlefuire până a ajunge să strălucească în așa fel încât să nu-i orbească pe oamenii din jur, ci o strălucire care îi înalță.

Acest talent a avut nevoie de un proces de aproximativ 50 de ani să iasă la lumină, să aibă aceste raze multicolore care transcend corpul și nu-l orbesc.

Cum a decurs acest proces în acești aproape 50 de ani❓

A decurs printr-o luptă continuă către perfecțiune: 

🔸o luptă conștientă cu părinții de a fi doar de nota 10 și parcă și în acel 10 se putea mai mult; 

🔸cu o luptă în care a căutat dragostea, iubirea prin această continuă perfecționare; 

🔸prin a-i salva pe cei de lângă, prin a conecta oamenii între ei, a împăca durerile părinților, a fraților, a fi acest liant între părinți și frați;

🔸printr-o luptă de individualizare, de căutare a „EU sunt cine sunt și pe cât mă subordonez în a primi dragoste și afecțiune, pe atât mă război în a fi eu, diferită de toți ceilalți, o oaie neagră cu drumul ei și iubită / acceptată tocmai pentru acest diferit.”

👀A putea să-ți vezi lupta de a fi iubită, de a primi dragoste, în forma ta unică, autentică și a vedea acest proces ca cea mai bună unealtă în șlefuirea ta, în omul care ești astăzi, să te uiți la tine cu iubire și recunoștință, înseamnă să-ți dai voie să-l vezi pe Dumnezeu în viața ta. 🙏 Să-i vezi modul de lucru în tine și să fii recunoscatoare pentru acest DAR primit, fără resentimente, fără ‘eu știam mai bine’, înseamnă să te regăsești pe tine. 

Și ce poate fi mai frumos decât să-ți găsești acest „acasă”? ❤️

Dacă dorești să-ți descoperi talentul și darul tău pentru omenire, înscrie-te la o primă sesiune de cunoaștere 🎁GRATUITĂ și îți promit că vei avea parte de un timp prețios în care vei descoperi chestii noi și interesante despre tine.🤗

Cu iubire,

Cerasela

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult