Convingeri limitative

Știai că 80% din motivele pentru care foarte mulți oameni nu își ating obiectivele propuse, țintele la care aspiră sau dorințele – au cauze emoționale în spate?

Mediul înconjurator, educația, cercurile in care suntem reprezinta doar 20% din obstacole, restul au natură interioară.

Când alegem să ne asumăm că noi suntem singurii responsabili pentru gândurile și acțiunile noastre, iar gândurile și acțiunile noastre formează comportamentul care stă la baza omului care vreau să devin, obiectivele pur și simplu se aliniază cu noi.🛣️

Și deși percepem că nu avem timp sa lucrăm la influența primită de la părinți, de la oamenii care ne-au crescut, de fapt ceea ce facem este tocmai că prelungim acest timp, acest proces de a deveni cine visăm sa fim.

♟️Practic, singuri ( inconștient) ne putem piedici.

În ziua de astăzi când informațiile sunt doar la un click distanță, întreabă-te: ce convingeri limitative stau in calea succesului meu?

👣Cum îmi sabotez eu singur accesul către interiorul meu?

😬Ce frici mă țin încătușat?

😞Ce dureri ascund și vreau să le dau uitării ?

Și știu… nu ne este la îndemâna să deschidem cutia Pandorei singuri, de aceea te invit să îmi scrii in privat și îți promit că identificăm împreună cel puțin 3 convingeri care stau în calea ta, doar de la prima întâlnire.

Nu uita: tu ești autorul traiectoriei proprii.

So … Mind the Gap ( fii atent la prăpastie/ la decalaj/ sau la treaptă)

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte postari:

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Femeie. Soție. Mamă. Casnică.

Noi, Femeile suntem atât de puternice, înteligente și emancipate pe de o parte, pe atât de fragile și neajutorate devenim pe de alta. Se întâmplă într-un moment frumos al vieții, atunci când suntem mame și ne ținem pruncii în brațe. mult așteptați.

citește mai mult